6 d’octubre del 2010

Truca' m quan vulguis, contestaré demà


Un dels gadgets imprescindibles de la nostra era és el telèfon mòbil. Molt útil en casos d'emergència, com quan tens pana a l'autopista, o quan et trobes en un embús i arribes tard a una cita. A la gent gran li és molt útil portar-lo a sobre en cas de tenir alguna caiguda i ja no diguem quan cap la possibilitat de perdre't a la muntanya i pots trucar al 112 que et vinguin a rescatar, i què m'en dieu de les possibilitats que et dona de distreure't en sales d'espera, quan esperes a algú o...fer servir qualsevol de les mil aplicacions que actualment té un telèfon d'aquests. Quina sort tenim d'aquest invent!
Però...què passa quan estàs parlant amb algú, alegrement prenent un cafè i sona el mòbil del teu acompanyant. o pitjor encara quan et sona a tu...no li fas cas perquè estàs enraonant i qui et truca insatisfet truca a la teva parella insistint i la teva parella si que contesta al mòbil i a sobre te'l passa tallant la conversa que manteníeu?Què passa quan algú et ve a veure a casa i entra amb el mòbil enganxat a l'orella?
què passa? Doncs a mi se'm encén una alarma interna que m'altera una estona, els timbres, musiquetes o qualsevol so d'aquests aparells m'inquieten en quan observo que molt poca gent és capaç d'obviar-los per poder mantenir el que estan fent. Quantes interferències necessitem en el nostre dia a dia per poder adonar-nos de tot el que ens perdem?? la nostra disponibilitat és de 24h? No hi res que valgui la pena de no fer cas al "Torracollons" del mòbil?
La tecnologia ha estat sempre al servei de les persones, les eines han estat creades i inventades per facilitar la nostra vida quotidiana, no per condicionar-la i les relacions s'han de basar amb el respecte mutu, per això la majoria de les vegades no faig cas del mòbil.

3 comentaris:

3A ha dit...

Estic amb tu!!!!
Molt ben dit!!!

carmenchu ha dit...

Jo també!!! estic una mica farta d'aquest instrument, la majoria de les vagades es com una "mosca cojonera"

Amalia ha dit...

Cremem-los! ah no! que tu el tens al....