7 d’octubre del 2010

Pastís d'avellanes

Quan arriben aquestes dates, comencen els aniversaris de les meves filles i totes dues son amants dels meus pastissos. El pastís estrella, és el pastís d'avellana, pel fet que és un pastís de tardor, rústic i molt energètic. Acompanyat amb un o porto fresquet està deliciós.

Les avellanes es trituren en una picadora o molinet de cafè fins aconseguir una farina.
Els ous es baten bé amb el sucre, s'afegeix la farina d'avellana i el llevat. Tot es barreja molt bé i es posa al motllo ben engreixat. Es posa al forn prèviament preescalfat a 180º uns 45 min. Ah! i un truc, si la massa queda molt espessa afegir un xorret de llet.
Jo el serveixo amb sucre glaç per sobre.
les mides exactes són:

300g d'avellanes crues
4 ous
200g de sucre
1 sobre de llevat

Ummm ja salivejo, ja em direu!!

4 comentaris:

3A ha dit...

Ara que veig els ingredients entenc PERQUÈ ESTÀ TAAAAAAAAAN BO!!!!!!

carmenchu ha dit...

Magdaaa!! hummmmmmmmmmm!!!

Anònim ha dit...

FELICIDADES a tus dos rosas!!!!!!!!!!!!

Amalia ha dit...

I amb una miqueta de xocolata calenta per sobre? ummmms, fes-me´l!!