1 de juliol del 2009

Com un cigarret

Com un cigarret ha passat la Festa Major! Ahir pensava això; tantes ganes de que arribi, de saber com participarà la gent, amb l'expectativa de que el temps no xafi res, que no faltin tòniques en el bar, vaja que tothom ho tingui tot bé...QUE AIXÒ ÉS IMPOSSIBLE...i quan arriba passa com un cigarret, casi te n'adones que te'l estàs fumant quant te'l acabes.

La Banda del Passatge Insòlit als comerços de PDD

Aquesta Festa Major ens hem afrontat a una retallada del 50% del pressupost, que no hem permès que desmereixés res i hem sortit amb una nota alta doncs des de fa 4 anys hem aconseguit despertar i resorgir la Festa Major del poble.
Des del primer día, la gent del poble surt al carrer, es troba, gaudeix dels espectacles i participa de les activitats populars, i personalment per mi és un orgull haber participat de l'empenta que li ha donat la Comissió de festes del poble a la nostra Festa Major.
Ara comença l'estiu, finalment amb jornada intensiva podré aprofitar les tardes per anar a la platja amb la Maria, llegir, escriure i fer-la petar o fer contemplació, i no m'adonaré i l'estiu s'haurà acabat...com un cigarret.

PD: Precisament avui torno a deixar de fumar després de 2 mesos d'impàs.

3 comentaris:

carmenchu ha dit...

He de felicar-te, nena! divendres ens ho vam passar molt bé!! ara agafa-t'ho be i descança que ja t'ho mareixes. Jo també vui mirar de deixar de fumar pel tema de salut i butxaca que ara amb la pujada també es nota.

Catakrac Invisible ha dit...

realment fumar és asquerós...però de vegades senta tant bé!!!!

Anònim ha dit...

con un poco de retraso..., oye, que chulada lo de esta gente del passatge insólit. He estado viendo alguno de los vídeos colgados en you tube,me parecen auténticos.
Por cierto, esta vez no he derivado en ninguna actuación inédita de los Pecos...